Een aantal recenties

Hieronder een aantal recenties. Alleen de voornaam wordt weergegeven.

"Tot het einde toe houd je mij bij de les en het boek eindigt dan ook met een slot dat ervoor zorgt dat ik het verhaal nog even niet los kan laten. Dit is een thriller van formaat."

Marije

"“Project Sylvia legt niet alleen letterlijk gewicht in de schaal maar is tevens inhoudelijk een groots aangepakt boek. Dit maakt dat je tijdens het lezen bij de les moet blijven want het verhaal beslaat vier tijdzones en zeven verhaallijnen.
Het thema met de boeiende invalshoek cybercrime en spionage zorgt voor spanning en geeft een impuls om door te willen lezen. Het boek is zeer filmisch geschreven, met liefde voor details. De jury ziet uit naar een verfilming."

Jury rapport Z-O-U-T

"Super spannend boek met onverwachte wendingen. De IT gerelateerde zaken zijn mogelijk. Boeiend geschreven en daardoor lastig weg te leggen."

Henk

"Vanaf de eerste pagina pakkend en levendig verhaal. Goede mix van persoonlijke zaken en de rode draad met de Nederlandse Veiligheidsdienst en Mossad. Het boeit van het begin tot het einde."

Teun

"Project Sylvia is een spannend boek van de eerste tot de laatste pagina. Met het beeldende taalgebruik wordt je moeiteloos meegenomen in de belevingswereld van de verschillende karakters. Dit is allemaal verpakt in een fraaie geschiedenisles, waaraan een mooie twist is gegeven om een boeiend verhaal te vertellen. En last but not least krijg je er als bonus ook nog een wereldreis bij. Ik kijk al uit naar het volgende boek."

Tina

Make a website with Mobirise