Trilogie
Project: Sylvia

Hier een korte beschrijving van de drie delen

  1. Project: Sylvia - Het begin van een reeks avonturen. De vakantie van Johan van Meerveld liep anders dan hij ooit had durven dromen. Nadat de Nederlandse Veiligheidsdienst ontdekte dat er door bevriende landen was ingebroken werd de beveiliging aangepast. De Mossad startte een tegenactie. Deel daarvan was het ontvoeren van Erik Maas, de systeembeheerder bij de NCSC, de vriend van Johan. Als deze poging mislukt, wordt Erik's zus gegijzeld. Als zij plots in Tel-Aviv opduikt, besluit Johan er achteraan te reizen. Door een fout van een van de kidons, komt de ware toedracht van de Bijlmer-ramp aan het licht. De Palestijnen hebben ook een appeltje te schillen met de Mossad en Johan komt er middenin. Hier de link naar het boek.
  2. Project: Sylvia - Storm - Als Johan en Erik denken dat de rust is weergekeerd, blijkt dit stilte voor de storm te zijn. Na een mislukte raketlancering in Noord-Korea, volgt een noodkreet omdat er sindsdien iemand vermist wordt. Rond diezelfde tijd stort een SDI-satelliet neer. De black box van deze satelliet, met daarop de datum waarop de MH17 is neergestort, komt in verkeerde handen terecht. In IsraĆ«l wordt een onderzoek gestart naar een lek bij de Mossad. Uiteindelijk komt via Johan en Erik alles samen. Partijen, zoals de FSB en de NSA, zijn hier niet blij mee. Er dreigt zelfs een kernoorlog. Hier de link.
  3. Project: Sylvia - Slotakkoord - Het slot van de serie. Johan van Meerveld hoopt dat rust terugkeert in zijn leven. Een explosie bij zijn huis is het startschot voor een nieuwe periode waarin veel gebeurt. Een reeks gebeurtenissen, die hem in contact brengt met diverse veiligheidsdiensten, voert hem door verschillende landen, waaronder Noord-Korea. Als Erik tijdens een opdracht voor de AIVD plots verdwijnt, komt Johan er alleen voor te staan. Het wordt er niet eenvoudiger op wanneer Irene op onderzoek uitgaat. Het net rondom Johan sluit zich langzaam. Hulp is er niet. Na een lange omzwerving komt Johan oog in oog te staan met zijn grootste tegenstander. Hier de link naar deel 3.
  4. Project: Sylvia - Prequel - In dit boek, wat waarschijnlijk alleen online te lezen zal zijn, kijken we in het verleden. Terug in de tijd waarin Johan, Erik, Irene, Sylvia en al die anderen nog geen idee hadden dat zij in een geweldig avontuur zouden komen.
Mobirise

Deel 1:
Project: Sylvia

Over dit boek is het een en ander geschreven.

Mobirise

Deel 2:
Project: Sylvia - Storm

Deel 2 is uit en de eerste reacties zijn binnen.

Mobirise

Deel 3:
Project: Sylvia - Slotakkoord

Deel 3  ligt bij de drukker en zal binnenkort beschikbaar komen.

Built with Mobirise